5 tips over hoe je goede buren

5 tips over hoe je goede buren

Iedereen weet hoe hard ze kan het storend zijn uw buren, vooral als het een condominium we leven in. Vaak, echter, ik denk niet dat we wat kunnen we voor anderen, want wat wij hebben is een natuurlijke hen kan verwarrend zijn. Daarom is selectie een paar tips om te laten zien, want je kunt het herstellen van de condominium gemeenschap.

Hoe worden goede buren?

Hoe worden goede buren?Wees vriendelijk met anderen U hoeft niet per se te weten dat iedereen, vooral als er een groot aantal flat je woont, maar een simpel dank je kunnen helpen. Een kleinere gemeente is het makkelijker gezichten te onthouden, namen te leren en een vriendschappelijke relatie te vergemakkelijken en de latere vragen kunnen worden beantwoord en problemen worden opgelost.

Kennis van de gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Maak een lijst van de beschikbare, als u een probleem hebt omdat u het nodig hebt. Participeren in de community forums, algemene vergaderingen. Maak uzelf vertrouwd met uw buren is de eerste stap in de steeds jutalmazóbb banden. Rustig stap in en uit het huis.

Vanaf de parkeerplaats aan de deur voor een wandeling en heen-en-weer leek normaal, maar u moet rekening houden met hoe hard je kan een man zijn. Vermijd de trap met clomping, vooral als de zon draaien, of laat in de nacht thuis. Probeer te voorkomen dat een hardhouten vloer in de schoenen om te wandelen (u laat uw schoenen bij de ingang), niet alle huurders zijn werk op het gebruikelijke uur. Het geluid probeert te fluisteren niveau te houden in de hal. Luid gelach en gesprek kan onaangenaam zijn, terwijl anderen rusten proberen. De voordeur en uw appartement te hard, laat dat niet op hen van invloed zijn.

 Luister naar het geluidsniveau in uw appartement

 Luister naar het geluidsniveau in uw appartementDit is de meest bekritiseerde dingen in het appartement beneden. Meer altijd op te letten, als er iets, je bent wonen boven. Zacht schoeisel minder lawaai dan de harde schoenen, hoge hakken. Als iemand u vraagt om het laag te houden, probeer het dan te bespreken met hem.  De stofzuiger om te proberen in het weekend om het te gebruiken of als je weet dat de mensen waar ze voor werken. Op de muren, door geluid en trilling, kunnen afleiden.

Probeer de “stille tijd” met de kinderen. Laten lopen, te springen tijdens de dag, maar ‘ s nachts hebben om te stoppen. Veel tijd doorbrengen in de open lucht. Schakel de elektronische dingen zoals radio en tv. Leg ze over een muur aan de andere kant zijn geen buren. Als u wilt spelen van je games die al op een bepaalde tijd.  Je weet het appartement parkeerplaatsen

Respect naar de parkeerplaats en niet dubbel geparkeerd. De lokale supermarkten en openbare parkeerplaatsen, te verwarrend, zelfs niet aan mijn appartementencomplex. Het is soms mogelijk om de bezoekers parkeerplaats, maar als je dat doet, dan vragen wij te gast park, een in de stad door een voorbehouden parkeerplaats, niet één van onze buren plaats. Gewoon omdat iemand het niet nemen van de parkeerplaats, dat geeft u niet het recht om u om het te gebruiken. Bieden om te helpen uw oudere buren Als je ze ziet winkelen in de shopping tassen op de parkeerplaats, met de vraag of u kunt helpen of houd de deur totdat zij met zich meebrengen. Als je ziet dat hun laat ik stapel op een verzameld of niet je ziet nacht beurt aan de lichte klop op de deur en controleer of alles goed is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *