Tips om je vrienden het hele leven te buurt

Vriendschap is een van de pijlers die ons leven ondersteunen. Zoals honderden studies hebben bevestigd, heeft contact met onze buurt vrienden een bepalende invloed op buurt ons psychisch welbevinden, iets dat alle mensen die een vriend hebben verloren vroeg of laat hebben gecontroleerd.Het hebben van goede vrienden is bijna een essentiële vereiste die zelfs onze fysieke gezondheid beïnvloedt. Hoewel dit een gebied is dat nader moet worden bestudeerd, bestaat er een buurt statistische relatie tussen de sociale netwerken die een persoon onderhoudt en zijn levensduur, zoals verschillende studies onlangs hebben bevestigd. Niet voor niets is het verlies van vrienden, hetzij door contactverlies of de dood, een van de grootste bronnen van zorg voor oudere mensen.

Naarmate we ouder worden, hebben we de neiging om onszelf op te sluiten in onze directe omgeving, onze vrienden te vergeten. In het boek De top vijf van spijt van de dood, Bronnie Ware, een verpleger voor palliatieve zorg, zegt dat een van de dingen die de terminaal zieke op hun sterfbed het meest betreurt, het contact met hun vrienden is kwijtgeraakt. De waarheid is dat, misschien vanwege de dynamiek van buurt onze samenleving, naarmate we ouder worden, we de neiging hebben om onszelf in onze directe omgeving te sluiten, onze vrienden voor lange periodes te vergeten. Wanneer we het einde van ons leven bereiken, betreuren we het ten diepste dat we niet de banden van vriendschap hebben gesloten en buurt niet toegewijd aan onze geliefden de tijd hebben gegeven die ze verdienden.Vriendschappen moeten voor elkaar worden gehouden. Net zoals ‘aanraking liefde maakt’, laat de afstand verdwijnen en hebben we allemaal vriendschappen verloren door luiheid of, wat erger is, niet kunnen vergeven en te trots zijn. Zorgen voor vrienden is niet eenvoudig, maar het zal gemakkelijker zijn als we deze zes tips overwegen.

Wees eerlijk buurt

Een vriendschap zonder oprechtheid is geen vriendschap. Op het moment dat we betrappen op een vriend of verbergen wat we gaan doen om hun gezelschap te vermijden, buurt moeten we ons afvragen of onze vriendschap echt waar is. We kunnen veel kennissen hebben, maar een echte vriend is degene die we met de grootste oprechtheid behandelen. De enige manier om echt contact te maken met een persoon is door ons (psychologisch) voor haar te openen. En alleen oprechte vriendschappen verdragen na verloop van tijd.

Leer misverstanden te overwinnen

Vriendschap buurt is niet altijd een pad van rozen. Het is gebruikelijk dat meningsverschillen ontstaan, zelfs met onze beste vrienden, maar juist het vermogen om deze op te lossen, versterkt vriendschappen. Als je iemand heel goed kent, weet je heel goed wat hun sterke punten zijn, maar ook wat hun zwakke punten zijn. Het gezegde is duidelijk: “wie jou het meest liefheeft, zal je laten huilen.” In tijden van buurt stress kunnen we veel schade toebrengen aan onze vrienden en zij kunnen het ons aandoen. Om een ​​relatie in de tijd te laten duren, moeten we weten hoe we kunnen vergeven. Wrok is verreweg de grootste vijand van vriendschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *