Vertrouwen op basis van de goede buren

Vertrouwen op basis van de goede buren

Het is een slechte buurt, een turks vloek – in ieder geval hoe ze het zeggen. Maar ik vraag me af hoe het de goede buren? Zelfs als vandaag de dag mensen die leven met?

Of de aansluiting op de ‘ dank u uitgeput?

Of de aansluiting op de ' dank u uitgeput?De Peper, dat kwam na De versnelde leven tempo, het wantrouwen nu geleid dat veel mensen niet eens weten wie hun buren. De goede buurman heeft diverse voordelen.
Vraag me af wat is up-to-uit hoeveel je weet en liggen dicht bij de volgende appartement?

– De meeste van de persoonlijkheid – zegt de Peper Kunos István. Gedrag onderzoek psycholoog, volgens kortom, de open, vriendelijke mensen, het behouden van een goede relatie met de buren.

– Vandaag is het gewoon meer van de kleinere nederzettingen live voor functies, met wederzijds interesse in elkaar. Ze weten dat de volgende wat doe je als je thuis komt, als hij op vakantie was en ik kon gaan. Dit alles is mogelijk omdat in de kleine dorpen, in de zeldzame verandering van het appartement, en kunt u al uw huidige buurman oma en oma, we waren buren. Dus deze mensen kunnen gemakkelijk open te stellen voor het andere. Het is een kapitaal landgoed wonen kan niet gezegd worden – zegt Kunos.

De 63-jarige Kleermaker Jozef is een gelukkige man, hij zegt dat hij is. Buren hebben opgeslagen in uw leven. De keuken was slecht, voor de uren die je lag hulpeloos op de koude stenen vloer. Het vriest, je zou kunnen hebben, als de buren niet vinden haar in de tijd.

Twintig jaar woonde Bisdom, en de buren konden altijd op rekenen. Sinds fractuur van de femurhals, was ik regelmatig te komen om te zien of het goed met me gaat, helpen bij het winkelen en ik kan bellen als ik iemand nodig – die bij Joe ‘ s oom.

goede sociale relaties en gemeenschap

goede sociale relaties en gemeenschapJe weet: als je een gemeenschap te leven, waar ze niet naar elkaar luisteren, zou ik gestorven zijn – Het is vanzelfsprekend dat we aandacht besteden aan de andere – voegt een Kleermaker, charles van Irene, de buurman die zijn opgeslagen op de oude man. – Door het raam zagen we dat de vloer in de keuken, ik belde de ambulance, de andere buur en ging hij weer in het huis en ze hielp.

Joe ‘ s oom sinds ik ontslagen werd uit het ziekenhuis, en de buren beloofd om nog beter te worden nu ze naar hem kijkt.

Het budapest istván Kovács zou meer dan veertig jaar wonen in dezelfde plaats.

– Iedereen ik weet wie is wie. Negen live in het huis, en iedereen praat met iedereen, in 1970, bouwden we het samen. Jongere leeftijd met rodelen of spek gekookt, maar nu hebben we ook elkaar helpen. Mijn buurman kreeg ik de sleutel.

Een Texas naast het dorp levend Kus Peter, twee en veertig jaar.

Wij weten alles over elkaar mijn buren. Wij nemen de zorg van de andere kinderen, schrijven de buitenlandse kentekenplaat, kijk, als blaffen aan de hond van de buur. Het gebeurt dat de vier sleutels die ik heb.

De debrecen Kunt Alexandra van een vier verdiepingen tellende complex is om in te wonen. Alle buren hebben een goede relatie.

– De wederpartij niet, maar op new year ‘ s eve kwamen we samen om te drinken een glas op degenen die thuis waren. Bijvoorbeeld, als u aan het koken bent en realiseren we uit van zout, dan rust ik uit naar het volgende leven, en vice versa, zegt Alexandra.

Pauselijke Jenőné in 1968 verhuisde ze met haar man en dochter in een kecskemét rijtjeshuis. We zijn in het volgende appartement Mihályka met Tibor en zijn vrouw sinds die tijd heb ik een uitstekende relatie. Heerlijk op geroosterd elkaar.

De gedrags-specialist op de vraag, die in een grote stad zijn de woongebieden waar meer aandacht voor elkaar, de buren, alles wat hij zei was: misschien is de familie getrouwd gebieden die de meeste van het panel, veel van de mensen en de tegenvoorbeelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *